Skip to main content

Αποκατάσταση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ-Κανονικά με ΠΑΣ ο Κρέσπο (vid)

Ο Ισπανός αμυντικός θα ολοκληρώσει την αποκατάστασή του και αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τον αγώνα των Ιωαννίνων

Πρόγραμμα υψηλής έντασης ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, οι παίκτες δούλεψαν στη βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας μέσα από μια σειρά συνδυαστικών ασκήσεων.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης στην πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας στο κομμάτι της ανάπτυξης και της συνοχής των γραμμών.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό κομμάτι ο Χοσέ Κρέσπο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κι αντικαταστάθηκε προληπτικά, υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο, ο οποίος ήταν καθαρός. Ο ποδοσφαιριστής θα ολοκληρώσει το καθιερωμένο πρωτόκολλο αποκατάστασης μετά τους αγώνες και αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Αύριο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.