Skip to main content

Αποκαλύψεις Σκουτέρη: Είχα δώσει νωρίτερα την απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Τι φέρεται να είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων για τον Μάρκους Μπεργκ και την απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός φαίνεται πως ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Δημήτρης Σκουτέρης, στο περιθώριο της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

«Αδίκησα τον Μπεργκ»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», σε «πηγαδάκι» που στήθηκε σε ένα από τα διαλείμματα της εκδίκασης της έφεσης των «ασπρόμαυρων», ο δικαστής αναφέρθηκε στο θέμα του Μάρκους Μπεργκ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ανέφερε ότι στην πορεία του στην αθλητική δικαιοσύνη αδίκησε τον Σουηδό επιθετικό επειδή τον περασμένο Μάιο δεν μείωσε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στην ένταση που δημιουργήθηκε με τους Σάκχοφ και Κρέσπο.

«Έστειλα την απόφαση στις 23:00»

Ο κ. Σκουτέρης, επίσης, τόνισε ότι η απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που ανακοινώθηκε τα μεσάνυχτα, λίγες ώρες πριν από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, είχε παραδοθεί από τον ίδιο στην ΕΠΟ στις 23:00-23:15, με την Ομοσπονδία να την αναρτά στην ιστοσελίδα της μια ώρα αργότερα.

«Δεν μιλάω με υπουργούς»

Ο δικαστής βρέθηκε την Τετάρτη (11/4) το πρωί στην Ευελπίδων με την ιδιότητα του προέδρου Πρωτοδικών και, μιλώντας στους δικηγόρους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα ποδοσφαιρικά θέματα. Μάλιστα, τους είπε πως κανείς δεν πρόκειται να τον φιμώσει και ότι θα πει αυτά που θέλει στους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA.

Επίσης, υποστήριξε ότι δεν μιλάει με υπουργούς και πως αν χρειαστεί μπορεί να ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μεταστεγάζονται τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου

Τέλος ο κ. Σκουτέρης έδωσε μια είδηση στους δικηγόρους, λέγοντάς τους ότι από την επόμενη περίοδο τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου θα στεγάζονται στο Ειρηνοδικείο ή στην Ευελπίδων προκειμένου να μην έχουν καμία επαφή οι δικαστές με τους παράγοντες της ΕΠΟ και των ΠΑΕ.