Skip to main content

«Απογειώθηκε» το αεροπλάνο της ΔΕΘ-Ηelexpo

Τα δυναμικά αποτελέσματα των προσπαθειών του εθνικού εκθεσιακού φορέα διαπιστώθηκαν στη σημερινή εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΘ-Helexpo.

«Το αεροπλάνο της Έκθεσης μπήκε στο διάδρομο και απογειώθηκε. Το πόσο ψηλά θα φτάσει, θα εξαρτηθεί από τις επόμενες κινήσεις μας. Οι εργαζόμενοι είναι το κλειδί στην προσπάθεια μας».

Με τις φράσεις αυτές ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, περιέγραψε κατά την σημερινή εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας, την πορεία της το 2014, αποδίδοντας τα εύσημα στο προσωπικό, στους συνεργάτες και σ’ όλους όσους συνέβαλαν στην άνοδο της πέρυσι.

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός, επισήμανε τα δυναμικά αποτελέσματα των προσπαθειών του εθνικού εκθεσιακού φορέα, τονίζοντας πως κάθε φορά που η ΔΕΘ-Helexpo αναλαμβάνει μία νέα πρωτοβουλία, η Θεσσαλονίκη δικαιώνεται στα μάτια της.

Μήνυμα ενότητας θέλησε να στείλει, μέσω του παραδείγματος της ΔΕΘ-Helexpo, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, κάνοντας λόγο για την ανάγκη ομοψυχίας, που στην περίπτωση της επανένωσης του εθνικού εκθεσιακού φορέα απέδωσε καρπούς.

Τη συμβολή των φορέων της πόλης στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, υπογράμμισε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως όλοι μαζί «γυάλισαν το πετράδι στο στέμμα της πόλης, που είναι η Έκθεση».

Σε έναν σύντομο απολογισμό της περσινής χρονιάς μίλησε για τη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών, την προσθήκη νέων εκθεσιακών προϊόντων, αλλά και για τα νέα σχέδια για το τρέχον έτος μεταξύ των οποίων οι καινούριες εκθέσεις Freskon και Art Thessaloniki. Τόνισε δε πως το ορόσημο της 80ης ΔΕΘ θα τιμήσει όλη την πόλη, αλλά και την Ελλάδα.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και υποψήφιος βουλευτής, Θεόδωρος Καράογλου, ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι, Σπύρος Πέγκας, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΘ-Helexpo, καθώς και νυν και παλαιοί εργαζόμενοι του εθνικού εκθεσιακού φορέα.