Skip to main content

Αποφασίζουν για την επίσχεση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Έκτακτο ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων σήμερα στις 10:00 για να αποφασιστεί εάν θα προχωρήσουν ή όχι στις αυριανές κινητοποιήσεις

Κρίσιμη, έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιούν εκτάκτως σήμερα στις 10:00 οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν στην προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα επίσχεση εργασίας ή εάν θα αναστείλουν τελικά την κινητοποίηση, μετά την κλήση σε σύσκεψη στην πρόεβη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, για την προσεχή Τρίτη.

Ερωτηθείς σχετικά από τη Voria.gr, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στον Οργανισμό Δημήτρης Τσερμενίδης δήλωσε πως ο ίδιος δεν είναι σύμφωνος με την αναστολή, αλλά τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει το ΔΣ του Συνδικάτου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες αργά το απόγευμα, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο γνωστοποίησε ότι ο κ. Σπίρτζης, «στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου εδώ και μήνες εξαντλητικού και ειλικρινούς διαλόγου με όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης για τις αστικές συγκοινωνίες», καλεί την Τρίτη, στις 11:00 π.μ., σε συνάντηση και σύσκεψη στο υπουργείο τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ.