Skip to main content

Αποδεσμεύεται σήμερα η Κ. Καραμανλή από το εργοτάξιο του Μετρό

Σε κανονική κυκλοφορία από σήμερα η λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή. Aπομακρύνεται πλήρως η εργοταξιακή εγκατάσταση του Μετρό.

Aπομακρύνεται πλήρως σήμερα, η εργοταξιακή εγκατάσταση του Μετρό και αποδίδεται σε κανονική κυκλοφορία η λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση, στο τμήμα μεταξύ των οδών Παπάφη και Κορυτσάς.

Την περασμένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, παραδόθηκε στην κυκλοφορία, μετά από 11 χρόνια, η οδός Μοναστηρίου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μ. Καλού και Αγίων Πάντων, στην περιοχή του «Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού».

Στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου αποδεσμεύτηκε το κομμάτι της οδού Δελφών στην περιοχή του σταθμού «Ανάληψη», το οποίο ήταν κατειλημμένο για διάστημα έξι ετών.

Την περασμένη Παρασκευή άρχισαν να εφαρμοζονται ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του σταθμού «Φλέμιγκ». Οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

Η κυκλοφορία επί της οδού Δελφών μετατοπίζεται δυτικότερα μεταξύ των οδών Εκάβης και Φλέμινγκ, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση (όπως γίνεται μέχρι τώρα)και αποκαθίσταται η σύνδεση με τις οδούς Στρατηγού Καλλιδοπούλου και Φλέμιγκ. Αποδίδεται στη κυκλοφορία τμήμα της οδού Αλεξάνδρου Φλέμινγκ μεταξύ των οδών Δελφών και Ροστάν.