Skip to main content

Από τους σκληρότερους κακοποιούς ο ληστής του Ευόσμου

Ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς που δρούσαν στην Ελλάδα ήταν σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 34χρονος Ουκρανός που έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς έξω από σούπερ μάρκετ στον Ε
Ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς που δρούσαν στην Ελλάδα ήταν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 34χρονος Ουκρανός που έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς έξω από σούπερ μάρκετ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Εκτός του ότι είχε σκοτώσει πέρυσι εν ψυχρώ αστυνομικό στην Κυψέλη και είχε τραυματίσει άλλον έναν αρπάζοντάς του, μάλιστα, το όπλο απλώς και μόνο γιατί σταμάτησαν για έλεγχο τον ίδιο και τον αδελφό του, δεν είχε διστάσει να ανοίξει πυρ και πάλι εναντίον αστυνομικών στη Μεταμόρφωση Αττικής κατά τη διάρκεια ελέγχου, προκειμένου να διαφύγει.

Ενδεικτικό της σκληρότητάς του εκτιμούν οι αστυνομικοί είναι ότι ακόμη και θανάσιμα τραυματισμένος χθες βράδυ έριξε την χειροβομβίδα που κρατούσε εναντίον των ανδρών της ΟΠΚΕ που τον είχαν εγκλωβίσει.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα 47.600 ευρώ που είχε αρπάξει νωρίτερα από σούπερ μάρκετ, 3 πιστόλια και 2 χειροβομβίδες. Άλλες δύο χειροβομβίδες και 30 χιλιάδες ευρώ εντοπίστηκαν στο σπίτι του. Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ληστεία στην Ουκρανία.