Skip to main content

Από τις 6 Οκτωβρίου κανονικά η μεταφορά των μαθητών

Τέλος μπαίνει στην ταλαιπωρία περίπου 10.000 μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης, αφού από τις 6 Οκτωβρίου ξεκινούν κανονικά όλα τα σχολικά δρομολόγια.
Τέλος μπαίνει στην ταλαιπωρία περίπου 10.000 μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης, αφού από τις 6 Οκτωβρίου ξεκινούν κανονικά όλα τα σχολικά δρομολόγια, μετά τη σχετική νομοθετική ρύθμιση που παρατείνει χρονικά τη τελευταία σύμβαση με τους λεωφορειούχους.

Για πλήρη δικαίωση των πολύμηνων προσπαθειών τόσο του νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, όσο και του συντονιστή του νομαρχιακού έργου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

«Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί η κυβέρνηση αναγνώρισε ότι δεν είμαστεπαράνομοι και ότι επί τόσα χρόνια δίναμε λύση σε ένα κοινωνικόπρόβλημα. Οι διώξεις και οι συκοφαντίες που ακούστηκαν τις τελευταίεςεβδομάδες, στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, κατέπεσαν. Εμείς θασυνεχίσουμε να διεκδικούμε και να δίνουμε λύσεις, σε πείσμα όσωνστέκονται εμπόδιο βάζοντας σε ταλαιπωρία χιλιάδες μαθητές, γονείς καιεκπαιδευτικούς», δήλωσε ο νομάρχης Παν. Ψωμιάδης.

«Δώσαμε λύση. Ενεργούμε μόνον για το καλό των συμπολιτών μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Τα παιδιά μας επιτέλους θα πηγαινοέρχονται με πλήρη ασφάλεια από το σπίτι στο σχολείο και από το σχολείο στο σπίτι», τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Τσαμασλής.