Skip to main content

Από σήμερα συνδέεται η Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες

Έως τις 29 του μήνα θα πραγματοποιούνται 5 δρομολόγια την εβδομάδα από το FlyingCat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, εκτός Τρίτης και Τετάρτης.

Ξεκινούν από σήμερα τα δρομολόγια της Hellenic Seaways που θα ενώνουν και φέτος τη Θεσσαλονίκη με τις Βόρειες Σποράδες.

Έως τις 29 του μήνα θα πραγματοποιούνται 5 δρομολόγια την εβδομάδα από το FlyingCat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, εκτός Τρίτης και Τετάρτης, και από τις 30 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου θα είναι καθημερινά.

Τα δρομολόγια θα ξεκινούν στις 10:00 το πρωί και το επιβατηγό καταμαράν θα επιστρέφει στις 18:40 στη Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια του ταξιδιού υπολογίζεται στις 3 με 3,5 ώρες ανάλογα το νησί του προορισμού.

Η διάρκεια του δρομολογίου θα είναι 3, 3μιση και 4 ώρες ανάλογα με τον προορισμό, ενώ πρώτη στάση θα είναι η Σκιάθος.

Αναφορικά με τα εισιτήρια θα ανέρχονται στα 100 ευρώ με επιστροφή, μετά από έκπτωση 30%. Θα ισχύουν εκπτώσεις 50% για τους φοιτητές, τους πολύτεκνους και τα παιδιά. Επίσης, θα ισχύει και εφέτος το πρόγραμμα της Cosmote με το Deals For You με δωρεάν επιστροφή. Τέλος υπάρχουν και εκπτωτικά εισιτήρια στα 22 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό.

Είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιούνται τα δρομολόγια απο τη Hellenic Seaways. Την περσινή χρονιά είχαν ταξιδέψει περίπου 70.000 άτομα, εκ των οποίων οι 25.000 ήταν από τη Θεσσαλονίκη. Φέτος η εταιρεία αναμένει μεγαλύτερη επιβατική κίνηση.