Skip to main content

Από σήμερα και για ένα μήνα εργασίες στην Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού στο ρεύμα ανόδου προς Ωραιόκαστρο από την Περιφέρεια, θα ξεκινήσουν από σήμερα

Εργασίες συντήρησης στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα και για ένα μήνα περίπου.

Αναλυτικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού επί της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, στο ρεύμα ανόδου προς Ωραιόκαστρο, θα ξεκινήσουν  σήμερα και θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.

Κατά το διάστημα αυτό θα δοθεί σε κυκλοφορία η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό. Παράλληλα, θα αποκλειστεί η άνοδος, με κατεύθυνση δηλαδή προς Ωραιόκαστρο. Τόσο τα οχήματα όσο και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης, ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης (αριστερή στροφή στο φωτεινό σηματοδότη στη Λεωφ. Άλσους  – Φυλλίρας- Θερμαϊκού -Παναγίας Σουμελά- Αεροδρομίου- Κονταξοπούλου) και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.