Skip to main content

Από παρακαμπτήριους δρόμους πέρασε τα μπλόκα η Μπατζελή

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να αποτρέψουν τους αγρότες που ήρθαν από τη Χαλκιδική να κλείσουν το δρόμο για το αεροδρόμιο, ώστε να μην μπορέσει η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης να εγκαινιάσει
Από παρακαμπτήριους δρόμους πέρασε τα μπλόκα, που είχαν στήσει οι αγρότες στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία», η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, η οποία σε περίπου μία ώρα θα εγκαινιάσει την έκθεση «Agrotica».

Αγρότες έκλεισαν με τρακτέρ τον κεντρικό οδικό άξονα, που συνδέει τη Θεσσαλονίκη από και προς τον αερολιμένα. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι αγρότες απέκλεισαν τον κάθετο δρόμο, που συνδέει τον αερολιμένα με το πολεοδομικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν επιβάτες αεροπορικών πτήσεων και εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο.

Αυτήν την ώρα, υπάλληλοι του αεροδρομίου παραλαμβάνουν με λεωφορεία τους επιβάτες, που πρόκειται να ταξιδέψουν, και τους μεταφέρουν από το αγροτικό μπλόκο μέχρι το «Μακεδονία». Όπως είπαν εκπρόσωποι των αγροτών, πρόθεσή τους είναι να ανοίξουν σε λίγο τον κόμβο, που οδηγεί στο αεροδρόμιο και να επιστρέψουν στο μπλόκο των «Πράσινων Φαναριών».

Μπλόκο της αστυνομίας στους αγρότες

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να αποτρέψουν τους αγρότες που ήρθαν από τη Χαλκιδική, με 40 τρακτέρ, να κλείσουν το δρόμο για το αεροδρόμιο, ώστε να μην μπορέσει η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, που κατέφθασε στις 4 το απόγευμα, να εγκαινιάσει την Agrotica.

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα είναι μεγάλα αφού αγρότες έχουν αποκλείσει τα Πράσινα Φανάρια και το δρόμο Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας ενώ κλειστό είναι και το ρεύμα εισόδου στη Θεσσαλονίκη στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανίων.

Τελευταία ενημέρωση: 18:15 - 03/02/2010