Skip to main content

Από αύριο πιθανώς η εξυπηρέτηση των πελατών της Olympus Bank - Οι ενέργειες της Εθνικής Τράπεζας

Η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας για την εξυπηρέτηση των πελατών μετά το λουκέτο στην πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας

Αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου είναι η εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης εξυπηρέτησης των δικαιούχων λογαριασμών καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας «Όλυμπος Συν. ΠΕ» (πρώην Συνεταιριστική Δράμας) από την Εθνική Τράπεζα.

Διαβάστε ακόμη: Λουκέτο στην Olympus Bank (Συνεταιριστική Δράμας) - Στην ΕΤΕ οι καταθέσεις της τράπεζας

Παράλληλα, η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων δικαιούχων, έχει προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

- Ειδική Γραμμή Τηλεφωνικής Επικοινωνίας τίθεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 09:00. Από την ώρα αυτή και για όσο διάστημα χρειαστεί, οι δικαιούχοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 210-4848300 για να εξυπηρετηθούν από στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.  

- Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στις πόλεις της Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων πελατών και μόνο, μέχρι τις 17:00 καθημερινά, ούτως ώστε να μπορούν να προσέλθουν σε αυτά εκτός κανονικού ωραρίου λειτουργίας και με λιγότερο φόρτο εργασίας.

«Θέλουμε να βεβαιώσουμε όλους ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη, ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δικαιούχων», καταλήγει η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας.