Skip to main content

Από αύριο το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Το αναλυτικό πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ - Τέσσερις κομματικές εκδηλώσεις σήμερα το απόγευμα στο πολεοδομικό συγκρότημα

Με φορτωμένο πρόγραμμα αρχίζει από αύριο το πρωί η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ, θα επισκεφτεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης στις 10:00, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στις 11:00, ενώ αμέσως μετά, στις 12:30 θα κάνει ένα πέρασμα από το κέντρο της πόλης για να συνομιλήσει με πολίτες.

Στη 13:30, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με μαθητές που διακρίθηκαν στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και με φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που - στο πλαίσιο της διπλωματικής εργασίας τους - κέρδισαν ένα από τα πρώτα βραβεία σε παγκόσμιο διαγωνισμό αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

Το απόγευμα αναμένεται να έχει συναντήσεις στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει. Επίσης, στις 19:00 θα επισκεφτεί το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.

Το Σάββατο στις 11:00 είναι η καθιερωμένη επίσκεψη στα περίπτερα της ΔΕΘ και στις 19:30 η ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή στη 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Ήδη ο κομματικός μηχανισμός κινείται στους ρυθμούς της επίσκεψης. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης, που επιμελήθηκε την προετοιμασία, αλλά και το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι από τις αρχές της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη και έχει παραστεί στις δεκάδες εκδηλώσεις, ενώ σήμερα γίνονται τέσσερις εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχει και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, με τον κ. Αυγενάκη να χαιρετίζει και στις τέσσερις!

Η πρώτη είναι στις 6 το απόγευμα στο «Καραπάντζειο» Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και διοργανώνεται από τη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης (γραμματέας ο κ. Τάσος Γαϊτάνης), με θέμα «Θέσεις και απόψεις για την Ελλάδα της αποκέντρωσης: Ένας ανοιχτός διάλογος με τον κόσμο της Αυτοδιοίκησης». Ομιλητές είναι οι κ.κ. Μάκης Βορίδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Λάζαρος Κυρίζογλου και χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Αυγενάκης.

Η δεύτερη, στις 7 μ.μ. θα γίνει στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, από τη Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων (γραμματέας ο κ. Βασίλης Ξυπολιτάς) και τη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης (γραμματέας ο κ. Γιάννης Σμυρλής), με θέμα «Η οικονομική ισχύς της Ελλάδας και η θέση της στα Βαλκάνια». Ομιλητές είναι οι κ.κ. Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργος Κουμουτσάκος και χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο κ. Αυγενάκης.

Την ίδια ώρα στο «Πέτρινο» Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη διοργανώνεται η εκδήλωση της Γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα (γραμματέας ο κ. Θεόδωρος Κόλλιας), με τη ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και έχει θέμα «Νέες ευκαιρίες – Ποιότητα στην εργασία». Ομιλητές είναι οι κ.κ. Γιάννης Βρούτσης, Θεόδωρος Καράογλου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου και Δημήτρης Μπρούσας και χαιρετισμό, εκτός του κ. Αυγενάκη, θα απευθύνουν οι κ.κ. Σάββας Αναστασιάδης και Φάνης Παπάς.

Η τέταρτη εκδήλωση γίνεται στις 7.30' στο Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης από τη Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος (γραμματέας η κ. Ζωή Ράπτη), με θέμα «Η προσφορά της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Κοινωνικών Ομάδων στην Ελλάδα της κρίσης». Ομιλητές είναι οι κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Μακάριος Λαζαρίδης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Αυγενάκης.