Skip to main content

Απίστευτο σενάριο της Hurriyet στέλνει τον Λουτσέσκου στη Μπεσίκτας

Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου πρότεινε τον γιο του ως εναλλακτική για τον πάγκο των μαυραετών της Κωνσταντινούπολης

Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και κύριος στόχος της είναι ο Μπρούνο Ζενεσιό, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Ρεν.

Ωστόσο, η Hurriyet σ' ένα σενάριο... επιστημονικής φαντασίας βάζει στο κάδρο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, παρουσιάζοντάς τον ως εναλλακτική.

Σε δημοσίευμα με τίτλο "Ο αριθμός των υποψηφίων στην Μπεσίκτας έχει μειωθεί σε δύο", το τουρκικό ΜΜΕ αναφέρει πως υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις με τον Ζενεσιό, ο οποίος αναμένεται μετά την Πρωτοχρονιά στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να συνομιλήσει με την διοίκηση της ομάδας.

Στη συνέχεια η Hurriyet υπογραμμίζει πως μεταξύ των ονομάτων στους οποίους έκανε πρόταση η Μπεσίκτας ήταν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος με τη σειρά τον πρότεινε τον γιο του, Ραζβάν.

Βέβαια, στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται πουθενά η επέκταση του συμβολαίου του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός πως ο Ρουμάνος τεχνικός, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μιλάει για τη σύνδεση που έχει με τον Δικέφαλο.