Skip to main content

Απίστευτη επίθεση Μπέου στον «απατεώνα» Παπανδρέου (vid)

Σκηνές... απείρου κάλλους στο Βόλο: Ο δήμαρχος της πόλης καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ, λέγοντας «απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα»

Χαμός επικράτησε το πρωί σήμερα σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ, όταν ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε σφοδρή λεκτική επίθεση στον επικεφαλής του Κινήματος και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

«Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου...», είπε ο κ. Μπέος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ, γεγονός που προκάλεσε την άμεση επέμβαση κομματικών στελεχών του Κινήματος, τα οποία στράφηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον του, προπηλακίζοντάς τον.

Εν συνεχεία ακολούθησαν σκηνές... απείρου κάλλους, ωστόσο οι ψυχραιμότεροι, με την επέμβαση ανδρών της Αστυνομίας, κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, λίγο αργότερα.

Όπως μεταδίδει το e-Volos.gr, ο δήμαρχος της πόλης ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προσπάθησαν να τον προπηλακίσουν, επειδή, όπως υποστηρίζει, τόλμησε να ασκήσει ευθεία κριτική κατά πρόσωπο στον πρώην πρωθυπουργό.

Δείτε το video από τη μεγάλη ένταση: