Skip to main content

Απειλούσαν με μαχαίρια και λήστευαν πεζούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Απέσπασαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά, με τη χρήση σωματικής βίας - Συνελήφθη ένας Σύρος, αναζητείται ο συνεργός του

Στην εξιχνίαση πέντε περιπτώσεων ληστειών από πεζούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της ΓΑΔΘ.

Για την υπόθεση συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από βραδινές ώρες της Παρασκευής έως πρώτες πρωινές της επομένης στο κέντρο της πόλης, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν συνολικά με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριών, κατά περίπτωση, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Επίσης, στην κατοχή του 25χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς ένα εκ των οποίων διαπιστώθηκε ότι αποτελεί προϊόν κλοπής, ενώ την κατοχή των έτερων δύο δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.