Skip to main content

Απείλησαν με όπλο και μαχαίρι τον ποδοσφαιριστή Ουάρντα

Σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου, δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν την ώρα που περπατούσε λίγο μετά τις 23.00 στην οδό Σμύρνης στην Καισαριανή

Επίθεση με μαχαίρι και όπλο δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα, στην περιοχή της Καισαριανής. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου, δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους του επιτέθηκαν την ώρα που περπατούσε λίγο μετά τις 23.00 στην οδό Σμύρνης στην Καισαριανή.

Ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε απειλές από τους δράστες, οι οποίοι κρατούσαν μαχαίρι και όπλο. Στη θέα τους άρχισε να τρέχει και μπήκε σε κατάστημα της περιοχής για να γλυτώσει. Κατόπιν, και αφού οι δύο κουκουλοφόροι είχαν εξαφανιστεί, μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, καθώς η Αστυνομία δεν εκτιμά ότι πρόκειται για ληστεία αλλά για επίθεση με οπαδικά κίνητρα.