Skip to main content

Απετράπη μια ακόμη αυτοκτονία στη Βόρεια Ελλάδα από τη Δίωξη

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι άτομο, εκδήλωσε μέσω γραπτού μηνύματος την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Mία ακόμη περίπτωση αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε μέσω γραπτού μηνύματος απέτρεψε η υποδιεύθυνση Δίωξης Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι άτομο, εκδήλωσε μέσω γραπτού μηνύματος (sms), την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.

Άμεσα και ιδιαίτερα λόγω του επικείμενου κινδύνου ζωής, εξειδικευμένα στελέχη της παραπάνω Υπηρεσίας διεξήγαγαν ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα, των στοιχείων και των λοιπών δεδομένων, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε το άτομο, που εκδήλωσε την πρόθεση.

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα κατέστη δυνατή η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του εν λόγω ατόμου.

Για την παρούσα υπόθεση, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ δικογραφία σχηματίζεται από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.