Skip to main content

Απαίτησε στήριξη σε Λουτσέσκου ο Σαββίδης - Βαρύ πρόστιμο σε παίκτες

Σύσκεψη μέσω Skype - Τι ζήτησε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου από τους συνεργάτες του και τι αποφάσεις πήρε μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Την επιβολή μεγάλου προστίμου στους παίκτες για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όπου ο Δικέφαλος δεν γεύθηκε βαθμολογική χαρά, αλλά και την ουσιαστική στήριξη όλων στο πρόσωπο του τεχνικού της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, απαίτησε ο Ιβάν Σαββίδης από τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεσύσκεψης, μέσω Skype, που έλαβε χώρα στην Τούμπα, ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και τους Λούμπος Μίχελ, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσαρόβα και Κυριάκο Κυριάκο.

Μάλιστα, σύμφωνα με παράγοντες του Δικεφάλου, αναμένεται να τιμωρηθούν και μεμονωμένα περιστατικά παικτών. Παράλληλα εφόσον ο Ρουμάνος τεχνικός υποδείξει ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, τότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και το θέμα «τίτλος», όπου άπαντες εξέφρασαν την πίστη τους πως ο στόχος είναι εφικτός για τον ΠΑΟΚ και δεν επιτρέπεται καμία συζήτηση περί του αντιθέτου.

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης, απαίτησε μεταξύ άλλων ψυχραιμία και ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση. «Δεν μας υποσχέθηκε κανείς μια εύκολη χρονιά. Ξέραμε όταν γκρεμίζαμε το σύστημα, ότι η κάθε ομάδα θα ελπίζει στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται πείσμα και ψυχραιμία και θα τα καταφέρουμε», εξήγησε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.