Skip to main content

Απεργούν την Τετάρτη ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν την Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ στον ιδιωτικό τομέα, αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία, κλειστά τα εκπαιδευτικά ιδρύ
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν την Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ στον ιδιωτικό τομέα, αντιδρώντας στις αποφάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και την εισοδηματική πολιτική.

Στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στις εφορίες, το προσωπικό των Ταμείων, οι εργαζόμενοι σε δήμους και νομαρχίες.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, καθώς απεργούν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς απεργούν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, οι πανεπιστημιακοί και το προσωπικό των ΤΕΙ. Προβλήματα και στις πτήσεις, καθώς στην απεργία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις σε 65 πόλεις της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 πμ στο Αγαλμα Βενιζέλου.