Skip to main content

Απασφάλισε ο Παπαδόπουλος: Θυσιάστηκε ο Σαββίδης, έγιναν όργια! (vid)

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ μίλησε για τον πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος και ο ομογενής επιχειρηματίας αλλά και για το F4 του κυπέλλου βόλεϊ στη Ρόδο

Για τον πόλεμο που δέχονται ΠΑΟΚ - Σαββίδης, το Final Four του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ στη Ρόδο αλλά και όλα όσα εκτυλίχθηκαν στα παιχνίδια με Ολυμπιακό - ΑΕΚ στην Τούμπα μίλησε στον ρ/σ «Libero», ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΑΣ:

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχει ενορχηστρωμένη επίθεση σε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Τα ίδια γίνονται και στο βόλεϊ με το Final Four τώρα, τα ίδια έγιναν και στο χάντμπολ ανδρών πριν από 20 μέρες, το ίδιο έγινε και στο Final Four στο μπάσκετ γυναικών, το ίδιο γίνεται παντού. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Βέβαια, δεν θα παραμείνουμε έτσι. Το αθηναϊκό κατεστημένο κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του ώστε να μπορέσει να τα κρατήσει αυτά, αλλά δεν θα τα κρατήσει, να είσαι σίγουρο. Έχει παρθεί η απόφαση, ο Ιβάν Σαββίδης δεν κάνει πίσω, να το ξέρουν αυτό στην Αθήνα και να λάβουν κι άλλα μέτρα γιατί με αυτά που έχουν πάρει πνέουν τα λοίσθια, είναι τελειωμένοι».

Για το πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα: «Ενοχλεί επειδή διεκδικεί τίτλους σε όλα. Ήδη έχει καθιερωθεί ως «Αυτοκράτορας» του βόλεϊ επειδή έχει πάρει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα. Ειδικά το περσινό με τον τρόπο που έγινε έχει αρρωστήσει πολύ κόσμο στον Πειραιά. Περίμεναν να πάρουν το τρόπαιο και να το πάνε στο Καραϊσκάκη, εκεί που πήραν το άλλο κάλπικο πρωτάθλημα, αλλά δεν τους κάναμε τη χάρη και πάθανε μεγάλη ζημιά. Όλα αυτά τους έχουν ενοχλήσει πάρα πολύ και προσπαθούν να απομακρύνουν τον ΠΑΟΚ από τους τίτλους».

Για το Final Four του κυπέλλου στο βόλεϊ: «Φωτεινό παράδειγμα ότι κοιτάξανε να κάνουν το Final Four στη Ρόδο. Πιο μακριά δεν θα μπορούσαν. Η έδρα που ξέραμε ότι θα γίνει ήταν η Χαλκίδα. Αλλά εκεί υπήρχε πρόβλημα επειδή θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες. Στη Ρόδο πάλι θα ήταν αρκετοί αλλά κατόρθωσαν πάλι να κάνουν κάτι ώστε να μην μπορέσει να βρεθεί κανένας ΠΑΟΚτσής. Εμείς πάντως κάναμε τα αδύνατα δυνατά και ο οργανωμένος κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει τι ενέργειες έγιναν, αλλά τελικά δεν κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε και ήθελε και ο κόσμος, να πάρουμε τις 300 προσκλήσεις για να βρεθεί εκεί ο κόσμος μας. Να ξέρεις θα βρεθούν πάλι σχολεία, η δημοτική αρχή, η νομαρχία κτλ. Τα γνωστά, όπως ξέρεις πάντα, και θα είναι όλοι με κασκόλ του Ολυμπιακού. Και οι γνωστοί – άγνωστοι φυσικά, οι καθηγητές, οι δάσκαλοι, ο κ. Τσουκαλάς που είναι γνωστός καθηγητής σε αυτά τα σχολεία. Όλοι οι τελικοί γίνονται στη Γλυφάδα, χάθηκαν τα μέρη σε επαρχία, Έβρο, δυτική και ανατολική Μακεδονία και αλλού. Πάντα είναι η Γλυφάδα και όταν δεν είναι η Γλυφάδα, είναι η Ρόδος όπως τώρα».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ στη Ρόδο: «Να δούμε εάν όλα όσα ειπώθηκαν θα είναι στην εντέλεια. Εάν θα γίνονται έλεγχοι, εάν δεν μπει κανείς χωρίς ΑΜΚΑ και ταυτότητα κλπ. Αυτά που ακούμε κάθε φορά ότι θα γίνουν αλλά τελικά κοκκινίζει το γήπεδο. Ευθύνη έχουν η ΕΟΠΕ και ο δήμος Ρόδου. Ο τεράστιος πρόεδρος της ΕΟΠΕ είπε ότι οι προσκλήσεις πωλήθηκαν όλες μέσα σε δύο ώρες, όλες σε οικογενειάρχες. Να πω στον αξιότιμο πρόεδρο ότι οι προσκλήσεις δεν πωλούνται, αλλά διατίθενται. Θα τα δούμε όλα στην τηλεόραση, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας για όσα θα συμβούν. Νομίζω ότι τώρα έπρεπε να επέμβει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, η διοργανώτρια αρχή και η αστυνομία της Ρόδου για να γίνει ένα δίκαιο Final Four. Μας είπαν ότι εάν έχουμε σοβαρούς χορηγούς μπορούν να τους βάλουν μέσα στο γήπεδο. Αλλά όχι ονομαστικά, θα πρέπει πρώτα να ελέγξουν ποιος είναι και να κρίνουν εάν είναι σοβαρός και μετά να αποφασίσουν. Με δικά του κριτήρια ο Καραμπέτσος (πρόεδρος ΕΟΠΕ) τους δικούς μας 70 χορηγούς που έχουν βοηθήσει και στην ανάπτυξη του βόλεϊ. Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν θέλουν ο ΠΑΟΚ να είναι δυνατός. Όμως ό,τι και να κάνουν δεν θα τους περάσει, η ώρα πλησιάζει».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικές διαφορές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ: «Πώς είδατε την… μπαλάρα που έπαιξε η εν δυνάμει πρωταθλήτρια χθες με την ΑΕΛ και πώς είδε ο κόσμος, από την τηλεόραση γιατί του έχουν απαγορεύσει φέτος στα περισσότερα ματς να πάει στο γήπεδο, το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο; Τι μπάλα απόλαυσαν οι φίλαθλοι; Η ομάδα πήρε μόνο νίκες και χωρίς κόσμο στην Τούμπα. Για την διαιτησία, να ξέρετε ότι πλέον ένας διαιτητής επιστήμονας δεν θα δώσει ένα πέναλτι ή ένα οφσάιντ γκολ, αλλά θα σπρώξει την ομάδα που θέλει να βοηθήσει με συνεχόμενα φάουλ ώστε να μπει στην αντίπαλη περιοχή και σε κάποια φάση να σκοράρει, αλλιώς δεν θα φταίει αυτός εάν δεν τα καταφέρουν. Πραγματικά πρέπει να πω ότι σε όλα τα γήπεδα που πήγα φέτος με τον ΠΑΟΚ, φίλαθλοι των αντιπάλων ομάδων στην επαρχία μας έλεγαν «μπράβο, κάνατε πολύ καλή ομάδα, αξίζετε αυτό το πρωτάθλημα». Το καταθέτω αυτό με πάσα ειλικρίνεια. Και θυμόμαστε και πώς είχε βάλει η ΑΕΚ το εκτός έδρας γκολ στη Λάρισα, που έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι και να αποβληθεί ο παίκτης της. Κι όμως μέτρησε εκείνο το γκολ».

Για το ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη: «Να σας πω και κάτι που γνωρίζω από πρώτο χέρι επειδή είμαι κοντά στον κ. Σαββίδη. Δεν θα ήθελε τέτοιο πρωτάθλημα. Δεν θα ήθελε πραγματικά να είναι στη θέση της ΑΕΚ και να γίνονταν αυτά τα όργια. Μας έχει πει ότι θέλει να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει όλους τους αντιπάλους εντός αγωνιστικού χώρου. Όχι στα δικαστήρια, όχι στα νοσοκομεία. Δεν το θέλει έτσι. Και θα το πάρει το πρωτάθλημα γιατί έχει κάνει πολλά και θα κάνει περισσότερα για να κάνει τον ΠΑΟΚ τεράστιο. Θέλει συσπείρωση γύρω του, ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε και για τον Γκαρθία: «Είναι το θέατρο του παραλόγου. Για μία σερπαντίνα δεν έγινε το παιχνίδι. Όπου και να τα πούμε αυτά θα γελάνε σε όλο τον πλανήτη. Δεν είναι δυνατόν για μία σερπαντίνα που άνοιξε και κατέληξε στο μπουφάν του ηθοποιού Γκαρθία. Βέβαια θα το έχει μετανιώσει ο άνθρωπος. Χτύπησε, αν χτύπησε που δεν χτύπησε, στο χείλος και έβαλε κολάρο. Τραγικά πράγματα και γραφικά για να γελάει ο κόσμος. Ο κόσμος όμως έχει καταλάβει πλέον και θα βοηθήσει την ομάδα να κατακτά τα πάντα και θα τα καταφέρει, να είστε σίγουροι».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν ξέραμε τι θα γινόταν εάν δεν έμπαινε μέσα ο πρόεδρος. Μπορεί να γλύτωσε από τα χειρότερα τον κόσμο που είχε αγανακτήσει. Ο πρόεδρος θυσιάστηκε με αυτό που έκανε. Και πόση ώρα έμεινε μέσα στο γήπεδο και πόση ώρα έκανε ο διαιτητής να πάρει απόφαση για το γκολ; Πόση ώρα έπρεπε να μιλήσει με τον επόπτη; Αφού φεύγουν και οι δύο στην σέντρα, για ποιο λόγο ξαναγυρίζουν; Ακούνε κάτι στην ενδοεπικοινωνία; Ας μην αφήνουμε τον τέταρτο, ο Στυλιάρας έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, όλα πρέπει να τα δούμε. Περιμένουμε την απόφαση».

Για τον τελικό: «Περιμένουμε τη σύσκεψη της επόμενης εβδομάδας και εκεί θα γνωρίζουμε τι θα γίνει με την έδρα, τα εισιτήρια και γενικότερα θα έχουμε επίσημη ενημέρωση για όλα. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι».