Skip to main content

Απάντηση Νοτοπούλου σε Μητσοτάκη για το γραφείο πρωθυπουργού

Ο κ. Μητσοτάκης φθονεί τη συλλογική προσπάθεια συνεννόησης όλων των πολιτικών φορέων της πόλης για το κοινωνικό καλό, σημείωσε η κ. Νοτοπούλου.

Τη σκληρή κριτική που άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη σχολίασε η προϊσταμένη του γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σε ανάρτηση της στο facebook γράφει:

«O φθονών είναι πάντα μόνος. Φθονεί τον Άλλο, χωρίς να έχει πραγματικά μια σχέση μαζί του. Έτσι και ο κος Μητσοτάκης φθονεί τη συλλογική προσπάθεια συνεννόησης όλων των πολιτικών φορέων της πόλης, για το κοινωνικό καλό. Δεν έχει καμιά σχέση με όσα προσπαθούμε και πετυχαίνουμε στην περιοχή μας, αρνείται να αποδεχτεί το πραγματικό και διπλώνοντας τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας προσποιείται εικονικές σχέσεις με τη Μακεδονία. Εμείς συνεχίζουμε το πολιτικό μας έργο στο ίδιο πνεύμα και τίποτα από όσα λέει δεν μπορεί να ταπεινώσει όσα σημαντικά έχουμε καταφέρει».

Σημειώνεται πως ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τα μέλη της ΝΔ Θεσσαλονίκης πως «όλη η υποβάθμιση και η εγκατάλειψη της πόλης καθρεφτίζεται στο άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι, γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη».