Skip to main content

Απάντηση Νέας Δημοκρατίας σε Μαξίμου: Κοίτα ποιος μιλάει

Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper και έχουν εξαπατήσει τους πολίτες με τις κατά συρροή απάτες και αυταπάτες τους, απάντησε η ΝΔ

«Κοίτα ποιος μιλάει» σχολίασε η Νέα Δημοκρατία απαντώντας σε κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι νωρίτερα χαρακτήρισαν «θρασύδειλο» τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή το «όχι» της Ν.Δ. στη νέα αναβολή της επίκαιρης επερώτησης για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

«Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper και έχουν εξαπατήσει τους πολίτες με τις κατά συρροή απάτες και αυταπάτες τους», σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Είχε προηγηθεί σχόλιο κύκλων του Μαξίμου, οι οποίοι ανέφεραν: «Το να ρίχνεις λάσπη για ανύπαρκτα σκάνδαλα μήπως και αλλάξεις τη συζήτηση από τις offshore σε παραδείσιες νήσους, είναι θράσος. Το να μη δέχεσαι τη μετάθεση της συζήτησης στη Βουλή, μη τυχόν και αντιμετωπίσεις τον Πρωθυπουργό, είναι δειλία. Ο συνδυασμός των δύο είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος».