Skip to main content

Απάντηση Μαξίμου στην επίθεση ΝΔ για τους πλειστηριασμούς

Η ΝΔ επιχειρεί σήμερα την αναπαραγωγή της κινδυνολογίας, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει πολιτικά οφέλη, τονίζει σε ανακοίνωση το Μαξίμου.

Για κινδυνολογία και λασπολογία κατηγορεί το Μαξίμου τη Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις δηλώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους πλειστηριασμούς.

«Παρότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ξεσκεπάστηκε και εκτέθηκε στην Βουλή, με τα ψευδή στοιχεία τα οποία παρέθεσε, το γραφείο τύπου της ΝΔ επιχειρεί σήμερα την αναπαραγωγή της κινδυνολογίας, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει πολιτικά οφέλη, λασπολογώντας και κινδυνολογώντας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η κυβέρνηση.

Πριν από λίγη ώρα, η ΝΔ κατήγγειλε με τη σειρά της ότι η κυβέρνηση ξεχνά τις υποσχέσεις της και ότι βρέθηκε σε αδιέξοδο στο ζήτημα των πλειστηριασμών.

Στην ανακοίνωση της, η κυβέρνηση κάνει λόγο για πανικό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος «οφείλεται στη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει την προστασία της πρώτης κατοικίας και στα επιχειρηματικά δάνεια, με δεδομένο ότι η πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών έως 280.000 ευρώ προστατεύεται ήδη σε συντριπτικό ποσοστό από το Δεκέμβριο του 2015». 

«Θα έπρεπε να ντρέπονται. Γιατί είναι αυτοί που με το ιστορικό «email Χαρδούβελη» είχαν δεσμευτεί για πλήρη άρση κάθε προστασίας από πλειστηριασμούς, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες.Τέτοιος ξεπεσμός. Δυστυχώς, όμως, για αυτούς, οι πολίτες δεν ξεχνούν» καταλήγει η ανακοίνωση.