Skip to main content

Απάντηση Μάρδα μέσω Facebook για τις διακοπές στη Χαλκιδική

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απαντάει στις επικρίσεις για την απόφασή του να καλέσει φίλους του σε ελεύθερο κάμπινγκ στις Καβουρότρυπες.

Απάντηση σε όσους τον επέκριναν για την απόφασή του να καλέσει, μέσω email, φίλους του να περάσουν μαζί του τις λίγες μέρες των φετινών διακοπών κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ στις Καβουρότρυπες Χαλκιδικής, δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Μάρδας, απαντώντας σε σχόλιο συντάκτη εφημερίδας ότι προκάτοχός του δεν είχε χρόνο για διακοπές, τονίζει: «Όταν κάποιος οργανώνει όπως πρέπει τη δουλειά του, μπορεί να απουσιάζει ακόμη και για λίγο κάποιες δύσκολες ημέρες».

Αναλυτικά το σχόλιο:

«Περί διακοπών λόγος…

»Τόλμησα να κάνω ένα διήμερο μιας μικρής ανάπαυλας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο «ξενοδοχείο μου των χιλίων άστρων» στις Καβουρότρυπες στη Χαλκιδική, (σε ιδιωτικό χώρο) προσκαλώντας κάποιους φίλους με τα αντίσκηνά τους. Ένας συντάκτης εφημερίδας, στο πλαίσιο ενός πιπεράτου σχολίου, σημείωνε ότι προκάτοχός μου δεν είχε καν χρόνο (το Σαββατοκύριακο!!!) , να πάει στο Καβούρι για… σουβλάκι, σε ημέρες όπου ετοιμαζόταν Μνημόνιο.

»Η απάντησή μου είναι απλή. Όταν κάποιος οργανώνει όπως πρέπει τη δουλειά του, μπορεί να απουσιάζει ακόμη και για λίγο κάποιες δύσκολες ημέρες.

»Επίσης, δε γνωρίζω κάποιον προτάτοχό μου να έχει κάνει λιγότερο από πέντε συνεχόμενες ημέρες διακοπές, (με Σαββατοκύριακο συνυπολογισμένο), το Καλοκαίρι συνολικά. Αυτές θα είναι οι δικές μου έως τα τέλη του Αυγούστου! Και αυτό δεν οφείλεται σε οργανωτικά προβλήματα, αλλά στους περιορισμούς και στις πιθανές εξελίξεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε έως το τέλος του μήνα!».