Skip to main content

Απάντηση Άρη σε ΑΟ Θύρας: Ο κόσμος μας έδειξε το μεγαλείο του (video)

Oι «κιτρινόμαυροι» διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της ομάδας από τη Σαντορίνη για το γεγονός πως η Μελίνα Εμμανουηλίδου λιποθύμησε από τα καπνογόνα

Θέση για τα όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι του ΑΟ Θύρας αναφορικά με τις συνθήκες τέλεσης του αγώνα βόλεϊ εναντίον του Άρη στην Πυλαία πήραν διαδικτυακά οι «κιτρινόμαυροι».

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Άρη διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της ομάδας από τη Σαντορίνη για το γεγονός πως η αθλήτρια, Μελίνα Εμμανουηλίδου λιποθύμησε λόγω των καπνογόνων που άναψε ο κόσμος της ομάδας υπογραμμίζοντας πως για ακόμη μία φορά «έδειξε το μεγαλείο του».

Χαρακτηριστικά, η σχετική ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων» στο Facebook αναφέρει:

«Μπορεί η πίεση του αγώνα να ήταν μεγάλη, αλλά για ακόμα μια φορά ο φίλαθλος κόσμος του Άρη, έδειξε το μεγαλείο του.

Στο 3ο σετ και όταν η ομάδα μας προηγήθηκε με 24-22, η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, Μελίνα Εμμανουηλίδου, ένιωσε μια προσωρινή αδιαθεσία από την πίεση του αγώνα.

Σε εκείνο το σημείο, όλο το γήπεδο χειροκροτούσε παρατεταμένα μέχρι να σηκωθεί η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, ενώ 2 γιατροί φίλοι της ομάδας του Άρη, έσπευσαν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Όπως αποδείχτηκε δεν είχε κάτι σοβαρό, καθώς άμεσα σηκώθηκε και ολοκλήρωσε κανονικά όλο τον αγώνα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα...».