Skip to main content

Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ

Η απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ελήφθη «για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Στην απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λάρισας για τον αγώνα με την τοπική ομάδα αύριο, Σάββατο, προχώρησε, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, η απόφαση ελήφθη για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Παρασκευή εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ», στο Γήπεδο AEL FC ARENA , το Σάββατο (30-09-2017) και ώρα 20.30, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».