Skip to main content

Απαγόρευση κυκλοφορίας στη νέα Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης

Οι ρυθμίσεις ισχύουν για το τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεθώνης - Αγαθούπολης έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης της γέφυρας στον Ανισόπεδο Ημικόμβο Αιγινίου (468ο χιλιόμετρο), πραγματοποιούνται στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεθώνης - Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου (474ο χιλιόμετρο).

Συγκεκριμένα, από χθες απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα αυτό στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τις 7.00 έως τις 18.00.

Η απαγόρευση θα ισχύσει και στις 3 και 7 Μαρτίου από τις 7.00 έως τις 18.00.

Οι εκτροπές κυκλοφορίας θα διεξάγονται ως ακολούθως:

α) Έξοδος από την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδιού (474ο χιλιόμετρο) και είσοδος στην Εγνατία Οδό στην κατεύθυνση προς Βέροια, συνέχεια επί της Εγνατίας Οδού έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου, από εκεί έξοδος από την Εγνατία Οδό και συνέχεια στην Παλαιά Εθνική Οδό Αλεξάνδρειας - Κατερίνης στην κατεύθυνση προς Κατερίνη έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεθώνης - Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο), από όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

β) Όλα τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εξέρχονται από την Εγνατία Οδό στον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου, συνέχεια μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξάνδρειας - Κατερίνης στην κατεύθυνση προς Κατερίνη, έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεθώνης - Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο), από όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο