Skip to main content

Κόντρα Γεννηματά - Θεοδωράκη για τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του Ποταμιού μετά από πρόταση νόμου του τελευταίου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Φώφης Γεννηματά.

Ενδοκομματική αναστάτωση στο Κίνημα Αλλαγής έφερε η προγραμματισμένη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη για να συζητήσουν την πρόταση νόμου του επικεφαλής του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση των δύο αντρών προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Φώφης Γεννηματά, η οποία σε ανάρτησή της στα social media έγραψε ότι «για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα». «Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι» προσέθεσε η ίδια στέλνοντας μήνυμα στον κ. Θεοδωράκη. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε στις αιχμές της κ. Γεννηματά αναφέροντας: «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».