Skip to main content

Στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της δυτικής Αττικής ο Σαββίδης

Ο ομογενής επιχειρηματίας προτίθεται να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους πληγέντες - Στέλνει νερά «Σουρωτή» και ψάχνει τρόπο να συνεισφέρει οικονομικά

Την έμπρακτη συμπαράστασή του στους πλημμυρόπληκτους της Δυτικής Αττικής προτίθεται να δείξει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Ο ομογενής επιχειρηματία ζήτησε από στελέχη του Δικεφάλου να επικοινωνήσουν με όλους τους αρμόδιους φορείς για να βρεθεί άμεσα τρόπος να βοηθήσει η οικογένεια των «ασπρόμαυρων» τους πλημμυροπαθείς, τις οικογένειες των θυμάτων και τους πληγέντες.

Ήδη τα στελέχη του ΠΑΟΚ μιλούν με την Περιφέρεια Αττικής και τους δήμους των περιοχών που επλήγησαν προκειμένου να βρεθεί ο μηχανισμός στήριξης για να βοηθήσει ο Δικέφαλος οικονομικά. Οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» φέρονται έτοιμοι να ανταποκριθούν οικονομικά και στην αποκατάσταση ζημιών, οι οποίες προς το παρόν δεν μπορούν ακόμη να καταγραφούν πλήρως από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εξάλλου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα θα σταλούν άμεσα εκατοντάδες μπουκάλια με νερό από τη «Σουρωτή» για όλους τους κατοίκους, γιατί υπάρχει τρομερό πρόβλημα στην υδροδότηση.