Skip to main content

Αντετοκούνμπο: Να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο με την Εθνική

«Θέλω να παίξω σε όσο πιο ψηλό επίπεδο μπορώ και να είμαι υγιής καθώς το μόνο που σκέφτομαι είναι το μπάσκετ», δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ

Την κατάκτηση ενός μεταλλίου με την Εθνική οριοθέτησε ως στόχο τόσο για τον ίδιο όσο και για τον αδερφό του, Γιάννη ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ της Ανδόρρα στο «Sport24 Radio»:

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να γίνομαι καλύτερος. Δεν έχουν σημασία οι μέσοι όροι. Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι όσο ελεύθερο χρόνο έχεις για να γίνεσαι καλύτερος παίκτης. Θέλω να παίξω σε όσο πιο ψηλό επίπεδο μπορώ και να είμαι υγιής. Θα ήθελα να παίξω στην Αμερική όπου το μπάσκετ είναι "run and gun". Πάντα όμως πρέπει να βελτιώνεσαι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το μπάσκετ».

Για τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς: «Είναι ο αδερφός μου και τον έχω πολύ ψηλά. Οι Μπακς παίζουν φοβερά και αν είχαν και τον Τζαμπάρι Πάρκερ η ομάδα θα ήταν σε άλλο επίπεδο. Κάνουν τρομερή δουλειά».

Για την Εθνική ομάδα: «Εγώ και ο Γιάννης θέλουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο με την Εθνική. Ας είμαστε υγιής το καλοκαίρι και αν επιλεχθούμε, να είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα και να χαροποιήσουμε τον κόσμο».