Skip to main content

Αντεπίθεση Πεταλωτή στον Σαμαρά

Έντονη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Σαμαράς στην κυβέρνηση, μιλώντας στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να δ

Έντονη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Σαμαράς στην κυβέρνηση, μιλώντας στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να δείξει συνέπεια και σοβαρότητα.

«O κ. Σαμαράς θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός και ευτυχής που μπορεί να μιλά, να ασκεί κριτική και να κάνει αναπτυξιακές σκέψεις, πάνω στην ασφάλεια που του παρέχουν τα 110 δισ. ευρώ και του χρόνου ηρεμίας, που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εξασφάλισαν με μαραθώνιες επαφές και έντονες διαπραγματεύσεις, τη στιγμή μάλιστα που το δικό του κόμμα εγκατέλειπε τη χώρα, φυγομαχώντας», σχολίασε ο κ. Πεταλωτής.

Όπως πρόσθεσε, ο κ. Σαμαράς μπορεί ακόμα να δηλώνει «δικαιωμένος» από τη συνολική ευρωπαϊκή λύση που προωθείται, χάρη στην αξιοπιστία, τις σοβαρές προτάσεις που καταθέτει η χώρα μας σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο, την ίδια στιγμή που, όπως τόνισε, «το κόμμα του παραμένει από αμέτοχο ως και αρνητικό».

«Ο κ. Σαμαράς μπορεί να θεωρεί ότι στηρίζει τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση, δυστυχώς όμως, όλοι αντιλαμβάνονται πως στα δύσκολα, η παράταξή του κρύβεται», κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.