Skip to main content

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ Παππά - ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες

Απάντηση έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή δηλώσεις του για τις άδειες.

Απάντηση έδωσε προ ολίγου ο Νίκος Παππάς στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στο ΑΠΕ για το πόθεν έσχες των καλαναρχών.

«Καλωσορίζουμε τη ΝΔ στη θέση ότι οι καναλάρχες πρέπει να καταθέτουν “πόθεν έσχες“. Οφείλει να πάρει θέση και υπέρ της καταβολής τιμήματος για άδειες, το οποίο δεν αξιώθηκαν να εισπράξουν επί 27 χρόνια.
Ο δε πανομοιότυπος επαναλαμβανόμενος λίβελος εναντίον μου και της κυβέρνησης είναι καλοδεχούμενος αν βοηθά τη ΝΔ να πάρει θέση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος έστω και μία φορά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς. 

Στην ανακοίνωση της, η αξιωματική αντιπολίτευση είχε χαρακτηρίσει τον υπουργό «αρχιτέκτονα της νέας διαπλοκής», του οποίου οι «παρατρεχάμενοι» είχαν αρνηθεί να φέρουν στη Βουλή τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του «αντισυνταγματικού διαγωνισμού- παρωδία που έστησε».