Skip to main content

Άνοιξε τις πύλες της η Furnidec Business

Ξεκίνησε σήμερα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 6η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, Furnidec Business, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαρτίου.

Ξεκίνησε σήμερα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 6η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, Furnidec Business, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαρτίου.

Στην Furnidec Business συμμετέχουν ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από την Ρουμανία, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Συρία και Ρωσία, καθώς και 150 μεγάλοι πελάτες, που εκπροσωπούν ισάριθμα καταστήματα-επιχειρήσεις λιανικής από την Ελληνική αγορά, τόσο από τη νησιωτική, όσο και από την ηπειρωτική χώρα.

Οι εκθέτες της μεγαλύτερης και πληρέστερης έκθεσης στο χώρο του επίπλου είναι οι σημαντικότεροι κατασκευαστές επίπλων πανελλαδικά και στη Furnidec Business παρουσιάζουν για πρώτη φορά τις νέες σχεδιαστικές δημιουργίες τους.

Οι 150 μεγάλοι πελάτες θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη, μέσω του προγράμματος Hosted Buyers της Helexpo και θα πραγματοποιήσουν στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εκθέτες της Furnidec Business.

Η 6η Furnidec Business περιλαμβάνει έπιπλα σαλονιού–καθιστικού, κρεβατοκάμαρας, τραπεζαρίας, κουζίνας, μπάνιου, παιδικά έπιπλα, έπιπλα πτυσσόμενα, έπιπλα μπαμπού, μικροέπιπλα, επαγγελματικό εξοπλισμό, υφάσματα επιπλώσεων, μοκέτες, τάπητες, στρώματα και φωτιστικά. Στην καταξιωμένη πλέον Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, θα συμμετέχουν ακόμη εξειδικευμένα περιοδικά του κλάδου, φορείς και οργανισμοί.

Η φετινή Furnidec Business αναπτύσσεται σε πέντε περίπτερα του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, είναι ανοιχτή μόνο για επαγγελματίες, αλλά την τελευταία ημέρα λειτουργίας της, δηλαδή στις 5 Μαρτίου, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και στο ευρύ κοινό. 

Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν τα ΙΧ τους εντός του χώρου της έκθεσης, ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι τις καθημερινές 2 και 5 Μαρτίου από τις 11:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Μαρτίου από τις 10:00-21:00.