Skip to main content

Ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή η 6η Furnidec

Με τη συμμετοχή ξένων εμπορικών επισκεπτών, καθώς και μεγάλων επιχειρήσεων της εγχώριας αγοράς, διοργανώνεται από τις 2-5 Μαρτίου η 6η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, Furnidec Business.

Με τη συμμετοχή ξένων εμπορικών επισκεπτών από την Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Συρία και Ρωσία, καθώς και 150 μεγάλων πελατών, που εκπροσωπούν ισάριθμα καταστήματα-επιχειρήσεις λιανικής από την ελληνική αγορά, διοργανώνεται από τις 2-5 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 6η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, Furnidec Business.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται τους επαγγελματίες του κλάδου, ενώ στους εκθέτες της περιλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές επίπλων πανελλαδικά, οι οποίοι θα βρεθούν στη Furnidec Business, προκειμένου να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τις νέες σχεδιαστικές δημιουργίες τους.

Οι 150 μεγάλοι πελάτες θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη, μέσω του προγράμματος Hosted Buyers της Helexpo και θα πραγματοποιήσουν στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εκθέτες της Furnidec Business.

Η 6η Furnidec Business περιλαμβάνει έπιπλα σαλονιού–καθιστικού, κρεβατοκάμαρας, τραπεζαρίας, κουζίνας, μπάνιου, παιδικά έπιπλα, έπιπλα πτυσσόμενα, έπιπλα μπαμπού, μικροέπιπλα, επαγγελματικό εξοπλισμό, υφάσματα επιπλώσεων, μοκέτες, τάπητες, στρώματα και φωτιστικά. Στην καταξιωμένη πλέον Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, θα συμμετέχουν ακόμη εξειδικευμένα περιοδικά του κλάδου, φορείς και οργανισμοί.

Η φετινή Furnidec Business αναπτύσσεται σε πέντε περίπτερα του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, είναι ανοιχτή μόνο για επαγγελματίες, αλλά την τελευταία ημέρα λειτουργίας της, δηλαδή στις 5 Μαρτίου, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και στο ευρύ κοινό.

Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν τα ΙΧ τους εντός του χώρου της έκθεσης, ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι τις καθημερινές 2 και 5 Μαρτίου από τις 11:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Μαρτίου από τις 10:00-21:00.