Skip to main content

Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα και τοπικές βροχές στη χώρα

Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη από αργά το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές βροχές προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ αρχικά στη νότια νησιωτική χώρα και τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Χιόνια θα πέσουν σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας και με χαμηλότερο υψόμετρο. Τοπικές ομίχλες θα επικρατήσουν τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Αργά το βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινά – ημιορεινά. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Ασθενείς μεταβλητοί και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από τη νύχτα βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη τιμή της θερμοκρασίας θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από τη νύχτα βόρειοι εντάσεως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς κελσίου.