Skip to main content

Άνοδος της θερμοκρασίας και καλοκαιρία σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα και μόνο στα νότια θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιουνίου (πλην της Κέρκυρας) και στη δυτική Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ.

Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες ασθενείς μεταβλητή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.