Skip to main content

Ανοιξιάτικος σήμερα ο καιρός στη χώρα - Σε άνοδο η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στα νοτιοανατολικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Μακεδονία και την Θράκη γενικά αίθριος θα είναι καιρός και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 20 βαθμών Κελσίου.