Skip to main content

Ανοιξιάτικο Bazaar για το πέμπτο νηπιαγωγείο Πανοράματος

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την κάλυψη βασικών αναγκών στις κτιριακές εγκαταστάσεις καθώς και η προμήθεια υλικού

Στο ανοιξιάτικο Bazaar προσκαλεί μικρούς και μεγάλους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου Πανοράματος. Το Bazaar  διοργανώνεται την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στο Νέο Δημαρχείο Πανοράματος (Οδός Θέρμης 32) στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη», από τις 11:00 έως τις 16:00.

Κατά τη διάρκεια του Bazaar τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες μουσικοκινητικής και χειροτεχνίας, να ζωγραφίσουν, να παίξουν με πηλό, να στολίσουν πασχαλινές λαμπάδες καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στο χώρο θα υπάρχει μοναδικό μπουφέ με χειροποίητες λιχουδιές και γλυκίσματα. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετέχουν αντί συμβολικού αντιτίμου σε λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την κάλυψη βασικών αναγκών στις κτιριακές εγκαταστάσεις καθώς και η προμήθεια βασικού υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενήλικες, ενώ για τα παιδιά θα υπάρχει είσοδος 2ευρώ με χυμό και ελεύθερη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες.