Skip to main content

Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο από τον χαμό της 35χρονης στη Θεσσαλονίκη

Οι τρεις γυναίκες από την Κύπρο είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές και επρόκειτο να επιστρέψουν την Κυριακή

Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς και φίλοι της 35χρονης Δήμητρας Μαρνέρου από την Κύπρο που έχασε χθες το μεσημέρι τη ζωή τους, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 60χρονη μητέρα της Χρυσάνθη Μαρνέρου, ενώ σε κατάσταση σοκ είναι ακόμα η 24χρονη αδερφή της Αναστασία. Οι τρεις γυναίκες από την Κύπρο είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές και επρόκειτο να αναχωρήσουν την Κυριακή.

Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή ο πρόξενος της Κύπρου στην Θεσσαλονίκη, Αντώνης Μανδρίτης. Στην πόλη εξάλλου βρίσκονται ήδη ο σύζυγος καθώς και ο πατέρας της άτυχης γυναίκας. Η 35χρονη, μητέρα δύο παιδιών επτά και δύο ετών, εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Λάρνακας.

Χθες το μεσημέρι, η 60χρονη μητέρα, μαζί με την 35χρονη κόρη της, χτυπήθηκαν από όχημα που οδηγούσε 28χρονος και ενώ βρίσκονταν στη διαχωριστική λωρίδα στη συμβολή των οδών Μ. Ανδρόνικου, Λ. Στρατού, Αγγελάκη, Τσιμισκή.

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο Ι.Χ., που οδηγούσε 52χρονος και στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του και χτύπησε τις δυο γυναίκες.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».  Η 24χρονη κόρη της οικογένειας δεν παρασύρθηκε από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου και γλύτωσε.