Skip to main content

Animasyros Φεστιβάλ+ Αγορά Κινουμένων Σχεδίων τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη

Το «Animasyros» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Thessaloniki Comic Convention 2017, «The Comic Con», για δεύτερη συνεχή χρονιά

Ολοήμερη δράση με τίτλο «Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων» διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Εταιρεία Αστικού Πολιτισμού «Πλατφόρμα», το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στο χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς.

Το «Animasyros» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Thessaloniki Comic Convention 2017, «The Comic Con», για δεύτερη συνεχή χρονιά και με κύρια θεματική την τέχνη των κινουμένων σχεδίων, μια μορφή τέχνης με μεγάλη παράδοση και τάσεις ανανέωσης.

Η διοργάνωση θα φιλοξενήσει προβολές των καλύτερων ταινιών animation, για παιδιά και ενήλικες, που προβλήθηκαν στο φεστιβάλ «Animasyros 9.0» και εκπαιδευτικό εργαστήριο μικτών τεχνικών κινουμένων σχεδίων για παιδιά από 10 έως 12 ετών, με εκπαιδευτή τον πολυβραβευμένο media artist και animator, Μπάμπη Αλεξιάδη και με θέμα τη Ρωμαϊκή Θεσσαλονίκη.

Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει:

Εκπαιδευτικό εργαστήριο για παιδιά από τις 10.00 έως τις 14.00 με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 20 άτομα. Αιτήσεις συμμετοχής στο education@animasyros.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 693 610 9638. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Προβολές ταινιών για παιδιά από τις 30 έως τις 20.00 και
Προβολές ταινιών για ενήλικες από τις 00 έως τις 21.30

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση. Το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων εδώ