Skip to main content

Ανοίγει το υπερπολυτελές Miraggio Resort στο Κάνιστρο Κασσάνδρας

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα ανοίγει στη Χαλκιδική το Miraggio Thermal Spa Resort, μεγάλο έργο ξένων επενδυτών. Το 2017 το παραθεριστικό Mare Village.

Σε διάστημα μόλις δύο ετών, ολοκληρώνεται και μπαίνει σε λειτουργία το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Miraggio Thermal Spa Resort, που κατασκεύασε στην περιοχή Κάνιστρο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, η ξένων επενδυτικών κεφαλαίων Med Sea Health A.E.

Όπως πληροφορείται η Voria.gr, το ξενοδοχειακό συγκρότημα, που άρχισε να κτίζεται το Μάρτιο του 2014, ανοίγει για τους πρώτους πελάτες μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, στις 27 Απριλίου, ακριβώς στην κατάλληλη ημερομηνία για το Πάσχα που φέτος συμπίπτει με την Πρωτομαγιά.

Όπως έχει δηλώσει ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας και βασικός επενδυτής κ.Ανδρέας Ραγκότης, η κατασκευή του όλου συγκροτήματος του Miraggio, δηλαδή του ξενοδοχείου μαζί με τη μαρίνα, το κέντρο ευεξίας και τις λοιπές συνοδευτικές εγκαταστάσεις, αντιπροσωπεύει μία επένδυση της τάξης των 120 εκατ.ευρώ περίπου.

Να σημειωθεί ότι ήδη γίνονται κρατήσεις για τη φετινή περίοδο, μέσω tour operators αλλά και τηλεφωνικές. Εν τω μεταξύ με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν τα έργα ολοκλήρωσης και εξοπλισμού, ενώ γίνονται και προσλήψεις προσωπικού.

Το Mirragio διαθέτει 304 δωμάτια και σουίτες, τα 240 από τα οποία έχουν θέα στον Τορωναίο Κόλπο ενώ τα 48 έχουν ιδιαίτερη πισίνα.

Όπως φανερώνει και το όνομα του ξενοδοχείου, το Μiraggio Thermal Spa Resort διαθέτει κέντρο ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, με ιαματικά νερά, σε έκταση περίπου 5000 τ.μ. και σε τρεις ορόφους.

Miraggio Thermal Spa

Επιπλέον, διαθέτει μαρίνα με 81 αγκυροβόλια για σκάφη μέχρι 25 μέτρα, πέντε εστιατόρια και έξι μπαρ,  έξι πισίνες, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων που φιλοξενεί 350 άτομα, παιδικό χωριό (kids club), γήπεδα αθλημάτων και χώρους ψυχαγωγίας.

Το συγκρότημα του Miraggio αναπτύσσεται σε ένα καταπράσινο τοπίο, σε έκταση 330 στρεμμάτων και μπροστά σε παραλία 500 μέτρων.

Οπωσδήποτε αποτελεί μία πολύ μεγάλη επένδυση στην τουριστική Χαλκιδική, ιδιαίτερου ύφους(σ.σ χαμηλά ύψη στα κτήρια), η οποία θα ολοκληρωθεί με το παραθεριστικό χωριό που θα κατασκευαστεί σε όμορη έκταση 132 στρεμμάτων από την αδελφή εταιρεία Mare Village, έργο που έχει προγραμματιστεί για το 2017. Στο χωριό, θα κατασκευαστούν παραθεριστικές κατοικίες που ως επί το πλείστον θα διατεθούν προς πώληση.  Οι κάτοικοι τoυ Mare Village θα έχουν ιδιαίτερες, ανεξάρτητες, εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης για τις προμήθειες αλλά και την ψυχαγωγία τους.