Skip to main content

Ανοιχτή Πόλη: Να δημιουργηθεί δημόσιος φορέας αστικών συγκοινωνιών

«Είναι πρωτοφανές σε ένα οργανισμό να δίνονται τα μερίσματα των μετόχων πριν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι», σχολιάζει η παράταξη.

Ευθύνες στους εργαζόμενους αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, το οποίο κάνει «αμιγώς αντικυβερνητική πολιτική», επιρρίπτει η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Ανοικτή Πόλη», για το ζήτημ,α της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

«Συνεχίζεται ο εμπαιγμός του λαού της Θεσσαλονίκης με την αγαστή συνεργασία Διοίκησης του ΟΑΣΘ και του εργοδοτικού σωματείου εργαζομένων», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η παράταξη και συνεχίζει:

«Είναι πρωτοφανές σε ένα οργανισμό να δίνονται τα μερίσματα των μετόχων πριν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, ίσως γιατί οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΘ είναι πρώτα και κύρια μέτοχοι και όχι υπερασπιστές των συμφερόντων των εργαζομένων».

«Δυστυχώς το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, που διάλεξε να κάνει αμιγώς αντικυβερνητική πολιτική και να μην αγγίξει το θέμα του αμαρτωλού ΟΑΣΘ, κάνει φτηνή επικοινωνιακή πολιτική, που δεν βοηθάει  στην λύση του προβλήματος και αφήνει για μια ακόμα φορά ομήρους της εκβιαστικής πολιτικής του κρατικοδίαιτου οργανισμού, τους πολίτες της Θεσσαλονίκης», αναφέρει η παράταξη και καταλήγει:

«Η απάντηση στους εκβιασμούς του ΟΑΣΘ είναι η δημιουργία δημόσιου φορέα αστικών συγκοινωνιών».