Skip to main content

Ανοιχτά τελικά θα είναι τα σύνορα με τη Βουλγαρία το Πάσχα

Η ΣΥΡΙΖΑία ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και οι αλληλέγγυοι, ο «ταξικός αποστάτης» Κατρούγκαλος και η υποχώρηση των βούλγαρων μεταφορέων.

Δεν μας άρεσε ο υπουργός εξωτερικών της Αυστρίας, λόγω της στάσης του στο μεταναστευτικό. Έτσι και βγει πρόεδρος ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, που προηγείται, θα αποτελέσουν ακτύπητο δίδυμο. Σε μια από τις πρόσφατες εκστρατείες του το εν λόγω κόμμα, χρησιμοποίησε ως κεντρικό προεκλογικό σύνθημα: «Τα λεφτά μας είναι μόνο για το λαό μας», ζητώντας την απομόνωση της Ελλάδας, από τις πηγές χρηματοδότησης της Ε.Ε.

Η πρώην ΣΥΡΙΖΑία (και νυν Λαφαζανικιά;) ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που κατέλαβαν οι Αλληλέγγυοι, περιμένει την παρέμβαση της πολιτείας και της αστυνομίας προκειμένου να φύγουν οι καταληψίες. Θα περιμένει πολύ. Φαίνεται πως τίποτε δεν κατάλαβε από την θητεία της στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού τότε ήταν θύτης και όχι θύμα.

Οι Αλληλέγγυοι είναι η πολιτεία. Ποιος θα τους διώξει; Τόσοι και τόσοι από τους υπουργούς, με πρώτο τον πρωθυπουργό, έστησαν καριέρες κάνοντας καταλήψεις, χωρίς άλλα δείγματα θετικού έργου. Το παράδειγμά τους μιμούνται σήμερα οι Αλληλέγγυοι, που δεν είναι άλλο παρά μελλοντικοί υπουργοί (όσο εξακολουθούμε μόνο να παρατηρούμε τα γεγονότα).

Ανοικτά θα μείνουν τα σύνορα της Βουλγαρίας με την Ελλάδα στις γιορτές. Οι μεταφορείς υποχώρησαν, «για τελευταία φορά», για να μπορέσουν οι Έλληνες και Βούλγαροι πολίτες να ταξιδέψουν ανεμπόδιστα. Οι μεταφορείς είχαν ανακοινώσει πως θα κλείσουν τα σύνορα κατά τις γιορτές, σε αντίποινα για τα μπλόκο των αγροτών.

Υπήρξαν αντιδράσεις όμως από Βούλγαρους επιχειρηματίες του τουρισμού, που περιμένουν κι αυτοί Έλληνες τουρίστες. Πάντως, πολλά βουλγαρικά τουριστικά γραφεία είχαν από τότε αλλάξει τόπο προορισμού και έστειλαν τους τουρίστες στη Σερβία, επίσης ορθόδοξη χώρα, για την Ανάσταση.

«Ταξικός αποστάτης», είπε ο Κατρούγκαλος ότι είναι, επειδή δεν υπερασπίζεται την (πάμπλουτη) οικονομική τάξη στην οποία ανήκει, αλλά εμάς τους φτωχούς. Υπάρχουν στιγμές που έχω την αίσθηση πως είναι «αποστάτης από την σοβαρότητα», αλλά ουδόλως απασχολεί τον κατά δήλωσή του «κομμουνιστή».

Διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στην Σόφια, για ελεύθερη χρήση της μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς, και την αποποινικοποίηση της κατοχής της για προσωπική χρήση. Προβαλλόμενος λόγος, η πτώση της τιμής στην αγορά! Σοβαρός λόγος!

Ο δήμιος 2 εκατομμυρίων Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων ήταν... Αλβανός. Ανάμεσα στους πιο αιμοσταγείς δολοφόνους στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον κατατάσσει έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, στην 6η θέση, μετά Χίτλερ, Στάλιν και άλλα καλά παιδιά. Ήταν γόνος πλούσιας αλβανικής οικογένειας που ζούσε στην Κωνσταντινούπολη και υπηρέτησε την Οθωμανική Αυτοκρατορία από υψηλόβαθμες θέσεις στον οθωμανικό στρατό και στην οθωμανική κυβέρνηση.

Πρόκειται για τον Ισμαήλ Ενβέρ Πασά, ο οποίος το 1915 ήταν Υπουργός Άμυνας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, και μετέθεσε τις ευθύνες του για τις ήττες κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά των Ρώσων, κατηγορώντας τους χριστιανούς, σχεδίασε και διέταξε την γενοκτονία.

Λίγες μόλις μέρες μετά το τηλεοπτικό σόου στην Λέσβο των Πάπα, Πατριάρχη, Αρχιεπισκόπου, και λοιπών σελέμπριτι, ένα αποκαλυπτικό βίντεο, που προβλήθηκε σε διεθνή κλίμακα δείχνει όλη την φρίκη της πραγματικής κατάστασης στο ελληνικό νησί. Λαθρομετανάστες σκοτώνουν αδέσποτα σκυλιά για τροφή και μετά πετούν τα κομμάτια τους στα σκουπίδια. Με φρίκη οι δημοτικοί υπάλληλοι μαζεύουν αυτά τα υπολείμματα.