Skip to main content

Ανοιχτά μέτωπα για την αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό

Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού περιμένουν μέχρι την Πέμπτη να έχουν συγκεντρώσει όλες τις υπογραφές με στόχο να κλείσουν οι ανοιχτές υποθέσεις

Την τελευταία μέρα του Μαρτίου (31/3) λήγει η προθεσμία της κατάθεσης του φακέλου για την αδειοδότηση της ΕΠΟ, με τον Παναθηναϊκό να έχει ακόμη ανοιχτά σημαντικά μέτωπα, αλλά οι πράσινοι βγάζουν προς τα έξω ότι δεν ανησυχούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News», στο τριφύλλι περιμένουν μέχρι την Πέμπτη (30/3) να έχουν συγκεντρώσει όλες τις υπογραφές, καθώς απομένουν άλλες τέσσερις ανοιχτές υποθέσεις οι οποίες όμως έχουν προχωρήσει αρκετά.

Από εκεί και πέρα απομένει και η απάντηση των ποδοσφαιριστών για τη δόση του Φεβρουαρίου. Ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει την καταβολή του 30% της δόσης και τα υπόλοιπα στη συνέχεια, ωστόσο οι παίκτες θα απαντήσουν την Παρασκευή όπου θα έχουν γυρίσει κι όλοι οι διεθνείς.

Πάντως, από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να αντιπροτείνουν ένα ποσοστό 50% και την αποπληρωμή των υπόλοιπων χρημάτων να γίνει σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.