Skip to main content

Αγγαρεία με τα δεύτερα και πρόκριση για Άρη στο κύπελλο Ελλάδος (vid)

Οι κιτρινόμαυροι με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Βέροια και προκρίθηκαν ως δεύτεροι στα νοκ άουτ της διοργάνωσης

Ισόπαλος με 0-0 αναδείχθηκε ο Άρης κόντρα στη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 5 βαθμούς αλλά με τον Αστέρα Τρίπολης να επικρατεί του Αιγινιακού (1-4 στο Αιγίνιο, έφτασε τους 7 βαθμούς) προκρίθηκε ως δεύτερος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Βέροια μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 6΄απείλησε με τον Μεληκιώτη αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε την μπάλα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη στην αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο 22΄όταν ο Καντιμοίρης απέκρουσε σε κόρνερ το δεξί σουτ που επιχείρησε ο Ντόγος.

Οι γηπεδούχοι αν και είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους ενόψει και του αγώνα της Κυριακής κόντρα στα Τρίκαλα για την Football League είχαν τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 36΄το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου απείλησε με τον Παυλίδη αλλά το σουτ του Έλληνα μέσου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Καντιμοίρη που μπλόκαρε την μπάλα.


Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στον Άρη όταν στο 54΄ο Ντόγος σούταρε αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Χαρακτηριστικό της έλλειψης ρυθμού στην αναμέτρηση και του κινήτρου ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το γεγονός ότι η τελευταία καλή ευκαιρία στον αγώνα καταγράφηκε στο 75΄όταν το σουτ του Μίλιεβιτς έφυγε εκτός εστίας του Αναγνωστόπουλου.

Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τον Άρη να πέρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ενώ η ομάδα της Ημαθίας έμεινε χωρίς βαθμό σε τρεις αγώνες και μοιραία γνώρισε τον αποκλεισμό.

 

Οι συνθέσεις:

Άρης (Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (Ιντζίδης 46' ), Ρόβας, Αντρέου, Ανάκογλου, Παυλίδης (Μιλούνοβιτς 46' ), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος (Τζανακάκης 64΄).

Βέροια (Γράφας): Καντιμοίρης, Καλί (Δόρης 61΄), Μελίσσης (Ασίγκμπα 46΄), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Λινάρδος, Μαρτίνεζ, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (Μαυριάς 46' ), Μίλιεβιτς.