Skip to main content

Ανέβηκε πανηγυρικά στη Football League ο ασταμάτητος Ηρακλής (video)

Ο «Γηραιός» ως ένα πραγματικό 4χ4 υπέταξε και τον Τηλυκράτη με 2-1 στο Καυτανζόγλειο ολοκληρώνοντας ένα επίτευγμα που στις αρχές φάνταζε ως θαύμα!

Το 4 χ 4 στα μπαράζ ανόδου στη Football League έκανε ο Ηρακλής επικρατώντας με 2-1 του Τηλυκράτη Λευκάδας στο Καυτανζόγλειο, αποτέλεσμα το οποίο επικυρώνει και τυπικά τον προβιβασμό του συλλόγου στη Football League.

Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 47΄όταν ο Τάι εκτέλεσε φάουλ, ο Καραντασιάδης έκανε προβολή και ο Παπαδόπουλος από κοντά πέτυχε το 1-0.

Οι νησιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 74΄με τον Καββαδία να νικά με κεφαλιά τον Αμπάρη ισοφαρίζοντας σε 1-1 ενώ τη νίκη στον «Γηραιό» έδωσε στο 76΄με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Τάι δικαιώνοντας για ακόμη μία φορά όσους επέμεναν γα την απόκτησή του.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Μπαξεβάνος): Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (84΄ Κουρέλλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος  (65΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος, Ρόβας (86΄ Ντε Σμεντ).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Καταγής Γ., Καλογέρης.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε με 0-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου και κλείδωσε και αυτός την άνοδο στη Football League.

H βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1) Ηρακλής 12

2) ΝΠΣ Βόλος 9

3) Απόλλων Παραλιμνίου 1

4) Τηλυκράτης Λευκάδας 1