Skip to main content

Ανεβαίνει σήμερα ο υδράργυρος - Αραιές νεφώσεις στη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μικρής διάρκειας μέχρι το μεσημέρι.

Ζεστός και υγρός θα είναι σήμερα ο καιρός, με αραιές νεφώσεις και νοτίους άνεμους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει περαιτέρω αύριο Σάββατο, κυρίως στα ανατολικά και νότια, όπου το θερμόμετρο θα δείξει κατά τόπους 35 βαθμούς.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μικρής διάρκειας μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και μετά το μεσημέρι στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.