Skip to main content

Ανεβαίνει ο Άρης, 4-0 τον Πανελευσινιακό στο Βικελίδης (video)

Όλα τα γκολ για τους κίτρινους επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο - Πλησίασε στους τρεις βαθμούς τη Λαμία μετά την ήττα της από τα Τρίκαλα

Άνετη νίκη πήρε ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», νικώντας τον Πανελευσινιακό με 4-0, ενώ πλησίασε στους τρεις βαθμούς τη Λαμία, μετά την ήττα της από τα Τρίκαλα (1-0).

Όλα τα γκολ για τους κίτρινους επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου άνοιξε με κεφαλιά ο Ανδρέας Τάτος στο 51' μετά από σέντρα του Καράμπελα από τα αριστερά. Έξι λεπτά αργότερα, στο 57', ύστερα από γύρισμα του Μπούρμπου, ο Μπράνα Ίλιτς με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα του Άρη.

Στο 76΄ο Αντώνης Καπνίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισαν οι «κιτρινόμαυροι» από χέρι του Στόγιου, ενώ στο 83΄σκόραρε με κεφαλιά ο Στάθης Ταυλαρίδης, μετά από κόρνερ του Ντόγου, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Πίτου Γκαρσία (73΄Καπνίδης), Παυλίδης, Τάτος (67΄Ταυλαρίδης), Ίλιτς, Ντόγος, Ντούνης (78΄Μιλούνοβιτς).

Πανελευσινιακός (Γ. Βαζάκας): Μακρυνιώτης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός (53΄Στόγιος), Κανσέτση, Ζέλιος, Κορομηλάς (32΄λ. τρ. Καμπούρης), Αγγελούδης (50' Δημόπουλος), Αρναούτογλου, Τσούπρος.