Skip to main content

Ανεβαίνει η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα στη χώρα

Σε Μακεδονία, Θράκη προβλέπονται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα πελάγη 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σε Μακεδονία, Θράκη προβλέπονται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα την ημέρα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο αναμένεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.