Skip to main content

Ανένδοτος για το Final-4 της Πόλης παρά την τρομοκρατία ο Μπερτομέου!

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroleague υπογράμμισε ότι το τελικό κομμάτι της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην Τουρκία

Ασυγκίνητος από την κατάσταση που επικρατεί στην Κωνσταντινούπολη μετά τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα που δέχεται η χώρα εμφανίζεται ο ισχυρός άνδρας της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός παράγοντας της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου τονίζει ότι η διοργάνωση του φετινού Final Four θα διεξαχθεί κανονικά στην Πόλη βάζοντας έτσι φρένο σε όσους ζητούν την αλλαγή έδρας.

«Δεν θα αλλάξει η τοποθεσία του Final Four. Προφανώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι τα αυστηρότερα και πιο προσεκτικά από αυτά που είχαν παρθεί στο Βερολίνο. Έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά το ίδιο έχει γίνει και σε άλλες πόλεις. Τρεις μήνες πριν το ποδοσφαιρικό τουρνουά στη Γαλλία, στο Euro, η συγκεκριμένη χώρα έζησε μία απίστευτη επίθεση (σ.σ. Μπατακλάν) αλλά τίποτα δεν συνέβη κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης επειδή οι αρχές είχαν πάρει τις απαραίτητες προληπτικές προφυλάξεις και μέτρα. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως τίποτα δεν θα συμβεί αν μεταφέρουμε αλλού το Final Four», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroleague.